Bojler EGV 10CrNi 10L PROHROM

8.831,00 din.

Ovi bojleri su izradjeni sa prohromskim kazanom i mogu biti gornji i donji (EGV10G i EGV10D). Gornji bojler se postavlja isključivo iznad izlivnog mesta, a donji bojler se postavlja isključivo ispod izlivnog mesta, i jedan i drugi tip se postavljaju u vertikalnom položaju.

Niskopritisni bojleri su otvoreni bojleri (prelivni tip). Predvidjeni su za rad sa isključivo ugradjenom armaturom (mešačka beterija) za otvorene zagrevače vode. Baterija za otvorene bojlere sprečava da kazan bojlera bude izložen pritisku vode iz vodovodne mreže, odnosno u statičkom stanju (kada se ne ispušta voda iz kazana bilo hladna, bilo topla) u kazanu bojlera vlada atmosferski pritisak.

Za bojlere EGV10 dajemo garanciju od 15 godina na ispravnost kazana, a 24 meseca na ispravnost ostalih ugradjenih delova.


Za cenu izaberite opciju:

Opis

Svi bojleri su opremljeni električnim grejačem snage 2kW/220V/50Hz i dvostrukim sistemom termičkog osiguranja. Regulacija temperature zagrevanja vode je spoljna.

Termička izolacija bojlera je izvedena mineralnom vunom debljine 50 mm.

Standardno pakovanje bojlera podrazumeva bojler u zaštitnom PVC džaku, u kutiji od petoslojne talasaste lepenke. Uz bojlere se u pakovanju standardno isporučuje uputstvo za upotrebu (sa spiskom ovlašćenih servisera).

Dodatne informacije

Model

,

Vrsta kazana