Uslovi korišćenja

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike ČAVRA internet prodavnice (www.cavra.rs) i internet sajta na navedenoj adresi. Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.cavra.rs smatra se prodajom na daljinu

Registracija (nije obavezna)

Da biste se registrovali na Čavra Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da što pre ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavestite nas o nastalim promenama putem e-mail adrese: cavradoo@gmail.com

 

Uslovi kupovine

Postupak i uslovi kupovine/prodaje robe putem Čavra Internet prodavnice definisani su kroz sledeće etape: registracija (nije obavezna), poručivanje, plaćanje/dostava, povrat/reklamacija robe. Čavra d.o.o. putem internet prodavnice omogućuje kupovinu određenog asortimana robe koja se nalazi u njenoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja se elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih kroz internet prodavnicu.

 

Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Dodati u korpu, odabrani proizvod se dodaje u Vašu internet korpu. Roba se smatra poručenom u trenutku kada kupac prođe celokupan proces poručivanja i prihvati uslove korišćenja sajta www.cavra.rs.

 

Odustajanje od kupovine/zamena

Ukoliko se desi da želite da odustanete od ugovora o kupoprodaji na daljinu, dovoljno je da, u roku od 14 dana od poručivanja robe, popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora na daljinu koji ste dobili uz fakturu sa robom ili isti možete preuzeti sa našeg sajta OVDE i u dogovoru sa nama pošaljete nazad nama.

 

Rešavanje reklamacija

Ukoliko je proizvod koji ste kupili neispravan ili nije saobrazan sa karakteristikama i opisu koji su navedeni na sajtu prodavca, potrebno je da nam dostavite popunjen reklamacioni zapisnik i maloprodajni račun kako bi ušli u proceduru rešavanja. Poželjno je i da reklamacija poslata elektronskim putem sadrži i fotografije spornog proizvoda. Prodavac je dužan da Vas u roku od 8 dana obavesti o statusu reklamacije, a u roku od 15 dana, od trenutka prijema odluke o načinu rešavanja, da reši reklamaciju (izuzetak su nameštaj i tehnička roba, kada je rok za rešavanje reklamacije 30 dana). REKLAMACINI LIST možete preizeti OVDE

ČAVRA doo ne prihvata odgovornost i ne priznaje reklamacije za proizvode kada nisu ispoštovane prethodno navedene instrukcije. Pre upotrebe uređaja obavezno pročitajte priložena uputstva i opšte uslove garancije. Pridržavajte se opštih bezbednosnih uslova korišćenja proizvoda i nemojte koristiti proizvod nenamenski. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o upotrebi ili montaži proizvoda, ili nakon početka korišćenja proizvoda utvrdite neispravnosti u radu, molimo Vas da kontaktirate ovlašćeni servis naveden na garantnom listu i zatražite informacije ili instrukcije za reklamaciju proizvoda.

 

Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku kurirske službe koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, kupac je dužan da neispravnu robu ne baca, već da kontaktira osoblje Čavra online prodavnice kako bi rešili nastali problem. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Detalje o dostavi možete pogledati na strani Način isporuke.

NAPOMENA: Roba koja je podložna lomu (tuš kabine, kade, umivaonici, wc šolje i slično) se šalje takođe, ali u dogovoru sa kupcem.

Čavra d.o.o. zadržava pravo da odbije dostavu poručene robe ukoliko utvrdi kršenje ovih uslova i pravila oglašenih na web sajtu.

 

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru Čavra d.o.o ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika. Navedene cene na stranici PRODAVNICA su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. 

Trgovina Čavra zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.