Sobni digitalni programator Q3 – termostat bežični

4.575,00 din.

Sobni termostat COMPUTHERM Q3 se može koristiti za regulisanje gotovo svih tipova kotlova, koji se mogu nabaviti u Srbiji. Jednostavno se može priključiti na svaki tip kotla ili klima uređaja pomoću odgovarajućeg priključka nezavisno od visine radnog napona na priključku (24 V ili 230 V).

Digitalni displej ovog termostata omogućuje preciznije merenje i podešavanje temperature nego kodjednostavnih, tradicionalnih termostata. U skladu sa izabranom osetljivošću uključenja, termostat će ispod podešene temperature uključiti, a iznad te temperature isključiti kotao ili drugi uređaj, a time, pored toga što obezbeđuje komfor, doprinosi i smanjenju troškova energije.

Osetljivost uključenja termostata je ± 0,2°C (± 0,3°C). Pod ovim se podrazumeva razlika u temperaturi između podešene temperature i stvarno izmerene vrednosti temperature prilikom uključenja. Ako npr. podešena vrednost na termostatu iznosi 20°C, tada će uređaj na temperaturi od 19,8°C ili ispod nje da uključiti, odnosno na 20,2°C ili iznad nje da isključi kotao.

Šifra proizvoda: 116981 Kategorija:
Podeli preko: